Vi støtter

Aarup Børnebazar støtter...


Hos Aarup Børnebazar gælder det om at holde et dejligt, hyggeligt arrangement for alle de lokale og folk udefra. Vi sætter stor pris på alle som lægger vejen fordi, ikke mindst fordi udstillerne får mulighed for at sælge ud men også fordi overskuddet hvergang gives til et godt formål som vi har valgt kommer børn til gode. 


Denne gang har vi valgt at støtte SMILfonden. Som er en fond der samler penge ind til alvorligt og kronisk syge børn på tværs af dianoser stiftet af Sisse Fisker.


Vi nyder at hjælpe andre, så hjælp os med at hjælpe andre. 

Vi har tidligere støttet: 


Efter bazaren d. 7 april 2018 valgte vi at støtte DANSKE HOSPITALS KLOVNE fordi: 


Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven i hospitalsklovnen, som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer. En tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Det at gøre noget helt fantastisk! Det gør man ved at støtte andres gode arbejde for andre og især når det er et sted man gør en forskel og når  livet gør allermest ondt.


Så hjælp os med at hjælpe andre… ❤

Efter bazaren d. 27 oktober 2018 valgte vi at støtte BØRNE CANCER FONDEN fordi: 


Hvert år får 200 danske børn kræft. Fire ud af fem overlever, men halvdelen har varige skader efter den intensive behandling. Børn med kræft har brug for håb og omsorg. Det samme har deres familier!

Copyright © All Rights Reserved to Elmelund design & foto 2019 - www.elmelunddesignogfoto.dk